אפשר גם לפנות אלי בטלפון:
077-8042721
דעו מראש מה הסכנות בפתיחת העסק – קבלו עכשיו ייעוץ ראשוני ממשרד המומחים לרישוי עסקים SY בבעלות יואב סבן, הכוללת תכנית שתוכלו לבצע בכוחות עצמכם.
הייעוץ כולל:
כיצד להוציא רישיון עסק
פתרון בעיות מול הרשויות המקומיות
בדיקת הנכס ותכנון אדריכלי
מציאת מקום מתאים שלא תפסידו עליו כסף
בדיקות בטיחות מזון
יעוץ משפטי וחוזי עבודה
יעוץ לפתיחת זכיינות רווחית
הדרכות
אופציה לליווי מלא
ועוד. אנחנו שמים דגש על מתן שירות אישי המותאם לצרכי הלקוח, תוך הקפדה על עבודה איכותית, יסודית ומקצועית.
התרחבות לא נכונה עלולה להיות מסוכנת – קבלו עכשיו ייעוץ ראשוני ממשרד המומחים לרישוי עסקים SY בבעלות יואב סבן, עם אופציה לליווי של מומחים בתחומים משלימים.
הייעוץ כולל:
איך לשדרג את רישיון העסק
בדיקת הנכס ותכנון אדריכלי להתרחבות
מציאת מקום מתאים שלא תפסידו עליו כסף
יעוץ משפטי וחוזי עבודה
יעוץ לפתיחת זכיינות רווחית
הדרכות
אופציה לליווי מלא
ועוד. אנחנו שמים דגש על מתן שירות אישי המותאם לצרכי הלקוח, תוך הקפדה על עבודה איכותית, יסודית ומקצועית.
פתיחת זכיינות
הוצאת רישיון יצרן
הוצאת רישיון ממשרד הבריאות
תכנון אדריכלי
ייעוץ משפטי לעסקים
הוצאת רישיון לכיבוי אש
רישיון ירידי אוכל
רישיון קייטרינג ומטבח מוסדי
אלה רק כמה דוגמאות של בעלי עסקים שאני מטפל בהם בשוטף….
אז מה כדאי לעשות?
הי, נעים מאוד שמי יואב סבן, אני יועץ רישוי לעסקים. במסגרת עבודתי אני מכין לך מעטפת כוללת שמכילה את כל סוגי הבקשות הדרושות לקבלת רישיון עסק. זה מתחיל בחזון העסקי של בעל העסק ואז התאמת החזון לדרישות של השטח. אני יודע איזה סוג רישיון צריך והיכן אתה יכול להוציא אותו. אני אגיד לך במדויק מה אתה צריך בשביל להוציא רישיון בנכס מסחרי. זה מתחיל בתכנון המבנה (עיצוב, תשתיות חשמל אינסטלציה וכו'), ממשיך ברישוי כיבוי אש וכלה בחוזה השכירות ובקיצור – ממני אתה יוצא עם תוכנית ברורה וישימה ועם תמונה ברורה ומעשית של העסק שלך!
בתור יועץ רישוי עסקים שליווה מאות עסקים לקבלת רישיון עסק או חידוש/שינוי שלו, אני ממליץ לך לדבר איתי. אני בטוח שאתה רוצה חוות דעת מומחה לפני שאתה נכנס להשקעה כזו.
אשמח לשמוע ממך,
יואב סבן
אפשר לפנות אלי בטלפון: 077-8042721
קודם כל – מניעת טעויות יקרות
התבקשתי להגיע לעפולה, לבדיקת נכס לצורך פתיחת מסעדה אסייתית. במהלך הבדיקה נמצאו הנתונים הבאים:
1. הנכס נמצא במתחם של מרכז מסחרי שאינו בעייתי
2. אבל התשתיות הכי חשובות שהעסק נדרש לקיים למסעדה, כגון תשתית ניקוז ובור מפריד שומן אינם קיימים, מנדף בארובה של הנכס לא קיים, ונדרש הוצאת אישור של מחלקת ההנדסה.
חשוב להבין שהיעדר תשתיות מגיע עם עלות גבוהה: תשתית בור מפריד שומן מוערך בכ-80,000 ₪, מנדף מוערך בכ-100,000 ₪ והיתר בנייה מוערך בכ-20,000 ₪.
הסברתי ללקוח שהנכס עלול לגרור הוצאות כספיות גבוהות ביחס לתקציב שהוצג עבור בניית העסק. בסופו של דבר הלקוח הודה על המידע שניתן לו והחליט למצוא נכס טוב יותר שיתאים עבורו, וכך חסכנו לו הסתבכות בהוצאה גבוהה שהיתה עולה לו הרבה כסף.
קבלת אור ירוק להשקעה עסקית מאוזנת
פנה אליי איש עסקים, שמעוניין לשכור מחסן מזון המשווק את מוצריו אל החנויות ורצה לבדוק האם ההשקעה נכונה מבחינה עסקית ומבחינת רישוי.
לאחר פגישה במשרדי נערכה בדיקה מקצועית לגבי מהות המבנה, תכליות המותרות בנכס, והאם קיימים גורמים מאשרים העלולים לסרב עקב בעיות בשטח הנכס.
נמצא שהמקום כשיר ולא קיימת מניעה לפתיחת העסק, והלקוח יכול להתחיל לבצע תכנון אדריכלי לפני הגשת בקשה לפתיחת רישיון עסק.
מקסום הפוטנציאל העסקי
לקוח סיפר שהינו מעוניין לפתח פיצוציה (מרכול) מתוך כוונה לשווק מוצרי מזון סגורים בלבד ללא צורך במחסן נוסף וללא צורך בתשתיות מיוחדות לעסק.
חשוב להבין שעסק צריך למקסם את הפעילות כדי להרוויח ולאורך השנים יתכן שירצה להוסיף לסל המוצרים והשירותים שלו פריטים נוספים.
לדוגמה, במהלך שנות פעילותם, עסקי מזון מוסיפים לסל שלהם פריטים חדשים – בלי לדעת שהדבר הזה עלול לגרום לביטול רישיון העסק שלהם. אפילו הוספת פריט "תמים" כמו בורקסים, גלידה אמריקאית וכדומה הופכת עסק מסוג פיצוצייה (מרכול) למזנון (בית אוכל אחר) שמחויב במחסן ושטח מינימלי של 35 מ"ר.
שיטת הפאזל שבה מוסיפים בכל פעם מחדש גורמת לתסכול ועצבים עקב חוסר התאמה לנכס המקורי, עיכובים ובסופו של דבר עלול להוביל לתביעה משפטית ואף צו סגירה של בית משפט.
בעקבות המלצתי הסכים הלקוח לפתוח את העסק כמזנון (בית אוכל) ועכשיו נשאר רק למצוא את הנכס המתאים.
חברת SY מתמחה בייעוץ ורישוי לעסקים, פתרון בעיות מול הרשויות המקומיות, תכנון אדריכלי, מבדקי בטיחות מזון, הדרכות ועוד. אנחנו שמים דגש על מתן שירות אישי המותאם לצרכי הלקוח, תוך הקפדה על עבודה איכותית, יסודית ומקצועית. עבודה עם מומחה בתחום רישוי עסקים חוסכת עד עשרות אלפי שקלים וכמו כן, חסכון משמעותי בזמן על מנת להתחיל את פעילות העסק במועד הרצוי.
יואב סבן, מייסד החברה, מגיע עם ניסיון רב ושילוב התמחויות: הנדסאי אדריכלות משנת 2000, קצין בריאות בצבא כעשור, יועץ בטיחות מזון AACPS מוסמך עם התמחות בתחום האפידמיולוגיה, בוגר קורס רישוי עסקים ומדביר מוסמך משנת 2004. האינטגרציה בין הידע הרב וניסיון רב השנים מהווה את המעטפת הכוללת לעסק בכל הפרמטרים הנדרשים, על מנת לקבל את האישורים הדרושים והתקינות הנדרשת מול הרשויות.
אנחנו כאן בכל שלב ולכל צורך של רישוי העסק והאירוע שלכם – מנהלים עבורכם את כל הנדרש מול הרשויות, כדי לתת לכם ראש שקט.
© 2022 כל הזכויות שמורות
בנייה וקידום אתרים – שוקו מרקטינג
WhatsApp us